Χορός για όλες τις ηλικίες - Ερασιτεχνικά και Επαγγελματικά Προγράμματα - Αθλητικός Χορός
   Αρχική | Διδάσκουμε | Νέα | Πρόγραμμα | Προσφορές | Party | Ερωτήσεις | Ενοικίαση Αίθουσας | Εκδηλώσεις | Ρούχα-Παπούτσια | Φωτογραφίες | Χάρτης | Επικοινωνία
  COME AND DANCE WITH US...
      Ballroom - Smooth
      Ballroom - Latin
      Street Latin
      Παραδοσιακοί Χοροί
      Tango Argentino
      Μodern
      Σύγχρονο
      Oriental
      Yoga
      Barre A Terre
      Dance Aerobic
      Pilates
      Μουσικοκινητική Αγωγή
      Παιδικά – Εφηβικά τμήματα
      Χορογραφίες Γάμου
      Αθλητικός Χορός
Αρχή σελίδας » Σχολές χορού Νέα Σμύρνη - σχολή χορού » Yoga Νέα Σμύρνη
Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 καταχωρήσεις) Αποτελέσματα:  1 

HATHA YOGA Τι είναι η Hatha Yoga? Η Hatha Yoga βασίζεται σε μια παράδοση περίπου 5000 ετών προερχόμενη από την Ινδία. Είναι η πιο αρχαία επιστήμη της ζωής κι αποτελεί ένα σύστημα υγείας. . Η Hatha Yoga θεωρείται ως η βάση όλων των συστημάτων Γιόγκα που υπάρχουν και είναι κατάλληλη ώστε να μάθει κανείς τις θεμελιώδεις αρχές και τεχνικές της Γιόγκα που θα του καλλιεργήσουν επίγνωση και αυτοέλεγχο. . Αποτελείται από παραδοσιακές Ασάνες (ασκήσεις), αναπνοές, τεχνικές χαλάρωσης, συγκέντρωσης και αποτοξίνωσης, που διδάσκονται σε ειδικές σειρές και στάδια, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα αλλά ταυτόχρονα και απόλυτη ασφάλεια από τραυματισμούς. . Οι ασκήσεις της γίνονται με ήπια ένταση, αργά, σταδιακά και με λεπτομερή αυτοέλεγχο. . Οι τεχνικές της μειώνουν το άγχος, χαλαρώνουν, δυναμώνουν, γυμνάζουν το σώμα ποικιλοτρόπως και συνολικά, ούτως ώστε να βελτιωθεί η ορθοσωμία, αλλά και παθήσεις ή ανισορροπίες του μυοσκελετικού συστήματος. . Βελτιώνουν την υγεία του οργανισμού και ιδίως το Νευρικό, Ορμονικό, Ανοσοποιητικό, Αναπνευστικό και Καρδιαγγειακό σύστημα. . Εξελίσσουν τον μαθητή πέρα από το σωματικό επίπεδο, ώστε να αποκτήσει συναισθηματικό αυτοέλεγχο, αυξημένες διανοητικές ικανότητες και πνευματική ωριμότητα. Κάνοντας γιόγκα αποκτάτε υγιές πνεύμα, ανάλαφρη, θετική και χαρούμενη ψυχική διάθεση. Ταυτόχρονα έχετε ένα υγιές και δυνατό σώμα. Η γιόγκα έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει ακόμα και χρόνιες ασθένειες. Επιπλέον δε, βοηθά ώστε να μην αρρωστήσετε, -εφόσον είναι μέθοδος πρόληψης-, δυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού. Έτσι λοιπόν, αυξάνοντας την ενέργεια, τη ζωτικότητα και την ευεξία σας, μπορείτε να ανταπεξέλθετε καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να είστε πολύ πιο δημιουργικοί. Εν κατακλείδι η Γιόγκα προσφέρει στον άνθρωπο, έναν τρόπο να αναπτύξει την ισορροπία, τον συντονισμό κινήσεων και την εστίαση στο κέντρο βάρους, τόσο στο σώμα, όσο και στο νου. Ανανεώνει, αναζωογονεί, θεραπεύει το σώμα, χαλαρώνοντας τους μύες, λύνοντας τις αρθρώσεις, βελτιώνοντας την ευλυγισία της σπονδυλικής στήλης, τροφοδοτώντας με οξυγόνο το αίμα με την αναπνοή. Το αίμα τροφοδοτώντας με τη σειρά του με οξυγόνο όλα τα εσωτερικά όργανα, συμπεριλαμβανομένων των νεύρων και των αδένων, ρυθμίζει τις λειτουργίες ολόκληρου του οργανισμού.

Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 καταχωρήσεις) Αποτελέσματα:  1 
 
 Σχολή Χορού "Εν χορώ"  Διδάσκουμε:  Χορός:
Η Σχολή Χορού "ΕΝ ΧΟΡΩ" δημιουργήθηκε το 2001 στη Νέα Σμύρνη. Μετά από 20 χρόνια πείρας, σε διάφορες σχολές χορού, δημιουργήσαμε για εσάς τρεις ζεστούς χώρους με προτεραιότητα το χορό και τη ψυχαγωγία !
Latin, Salsa, Argentino Tango, Hip-Hop, Modern, Παραδοσιακούς χορούς, Ballroom, Pilates, Barre a Terre, Dance Aerobic, Oriental - Ενημερωθείτε για τα ατομικά και ομαδικά προγράμματα χορού της σχολής μας στη Νέα Σμύρνη !
Έκφραση, Πάθος, Ζωή, Εκτόνωση, Γυμναστική, Κοινωνικοποίηση ..................
Copyright by News4tech.com & Roomingreece.com