Χορός για όλες τις ηλικίες - Ερασιτεχνικά και Επαγγελματικά Προγράμματα - Αθλητικός Χορός
   Αρχική | Διδάσκουμε | Νέα | Πρόγραμμα | Προσφορές | Party | Ερωτήσεις | Ενοικίαση Αίθουσας | Εκδηλώσεις | Ρούχα-Παπούτσια | Φωτογραφίες | Χάρτης | Επικοινωνία
  COME AND DANCE WITH US...
      Ballroom - Smooth
      Ballroom - Latin
      Street Latin
      Παραδοσιακοί Χοροί
      Tango Argentino
      Μodern
      Σύγχρονο
      Oriental
      Yoga
      Barre A Terre
      Dance Aerobic
      Pilates
      Μουσικοκινητική Αγωγή
      Παιδικά – Εφηβικά τμήματα
      Χορογραφίες Γάμου
      Αθλητικός Χορός
Αρχή σελίδας » Σχολές χορού Νέα Σμύρνη - σχολή χορού » Συχνες Ερωτήσεις Νέα Σμύρνη
Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 καταχωρήσεις) Αποτελέσματα:  1 
Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Πόση ώρα διαρκεί ένα μάθημα?

Τα μαθήματα, ιδιωτικά και ομαδικά διαρκούν 45-50 λεπτά.

Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνω την εβδομάδα?

Tο πρόγραμμα σας θα διαμορφωθεί, μαζί με τον δάσκαλό σας, σύμφωνα με τον στόχο σας, τις ανάγκες σας και τον ελεύθερο χρόνο σας.Υπάρχουν μαθητές στην σχολή μας που κάνουν μάθημα μία ώρα την εβδομάδα και μαθητές που κάνουν 6 ώρες την εβδομάδα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθω χορό?

Ο συνδυασμός ομαδικών και ιδιαίτερων μαθημάτων και η επιπλέον πρακτική εξάσκηση (π.χ. συμμετοχή στα πάρτι της σχολής μας) είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε σωστά αλλά και γρήγορα.

Ποιες ώρες της ημέρας λειτουργεί η σχολή?

Η σχολή μας λειτουργεί Δευτέρα - Παρασκευή από τις 10:00 – 22:00 και το Σάββατο από τις 10:00- 17:00. Δυνατότητα για να παρακολουθήσετε μαθήματα έχετε σε ομαδικά τμήματα, τα οποία είναι σε συγκεκριμένες ώρες ή να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τα μαθήματα σας ανάλογα με το καθημερινό σας πρόγραμμα.

Είναι δύσκολο να μάθω χορό?

Με τον χορό μπορούν να ασχοληθούν όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλλου ή σωματικής κατάστασης. Σίγουρα θα είσαστε σε θέση να κάνετε τα πρώτα βήματα του αγαπημένου σας χορού από το πρώτο κιόλας μάθημα.

Σε πόσο χρονικό διάστημα θα μπορώ να χορεύω?

Ο χρόνος που θα χρειαστεί εξαρτάται από την συχνότητα των μαθημάτων, από την πρακτική που θα κάνετε και από την θέληση σας. Επίσης από το πόσους χορούς θέλετε να μάθετε και σε τί επίπεδο θέλετε να φτάσετε αυτούς τους χορούς. Σε γενικές γραμμές, ένας μέσος τύπος μάθησης για να χορεύει άνετα και πολύ καλά όλους τους χορούς χρειάζεται περίπου έναν χρόνο με 2 μαθήματα την εβδομάδα.

Χρειάζομαι παρτενέρ για να ξεκινήσω χορό?

Όχι ! Τα ομαδικά τμήματα είναι έτσι δομημένα ώστε να χορεύετε με τους συμμαθητές σας ή να εξασκείστε μόνοι σας βελτιώνοντας την τεχνική σας. Στα ιδιαίτερα μαθήματα παρτενέρ σας θα είναι ο δάσκαλος σας – δασκάλα σας.

Πρέπει να φοράω συγκεκριμένα ρούχα?

Έχοντας υπόψη σας ότι ο χορός εκτός από διασκέδαση είναι και γυμναστική, μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε άνετα. Αθλητική φόρμα, κολάν ή ακόμα και τα απλά σας ρούχα, από την στιγμή που δεν σας δυσκολεύουν στις κινήσεις σας. Σημασία ωστόσο θα πρέπει να δώσετε στα παπούτσια που θα φοράτε, αποφεύγοντας τις σόλες με λάστιχο, γιατί αυτό δυσκολεύει τις στροφές.

Από ποια ηλικία μπορώ να ξεκινήσω χορό και από πότε μπορώ να ασχοληθώ επαγγελματικά?

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο ηλικίας που πρέπει να ξεκινήσετε χορό. Για να μπορέσετε ωστόσο να συμμετάσχετε σε επαγγελματικές εξετάσεις θα πρέπει να είσαστε τουλάχιστον 18 χρονών.

Γιατί να ξεκινήσω χορό ?

''Ο χορός είναι η πιο ευγενής, η πιο συγκινητική, η πιο όμορφη από τις τέχνες γιατί δεν αποτελεί απλά μετάφραση ή απόσπαση της ζωής. Είναι η ίδια η ζωή'' είπε κάποτε ο Βρετανός ψυχολόγος HAVELOCK ELLIS και αυτά ίσως είναι τα πιο ακριβή λόγια για να περιγράψει κανείς τη σημασία του χορού στην ζωή μας. Είναι γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν απλά ''τον ρυθμό μέσα τους''. Ακόμα και αν δεν διδάχθηκαν ποτέ τα σωστά βήματα ή εντυπωσιακές φιγούρες, μπορούν να λικνίσουν το κορμί τους με τρόπο μαγευτικό και να αποσπάσουν τα βλέμματα και τον θαυμασμό όλων. Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, δυσκολεύονται και ενώ το θέλουν πραγματικά τους φαίνεται αδύνατο να κάνουν το παραμικρό βήμα όταν ξεκινά η μουσική. Οι σχολές χορού δημιουργήθηκαν για να ανταποκριθούν και στις δύο αυτές κατηγορίες ανθρώπων. Οι μεν ''ταλαντούχοι'' μέσα σε μία σχολή διαμορφώνουν και εμπλουτίζουν την ικανότητα τους στο χορό. Οι δε ''ατάλαντοι'' καταφέρνουν να ... απελευθερωθούν και να αφεθούν να χορέψουν. Ο χορός και η έκφραση της κίνησης είναι στα αρχέγονα κύτταρα όλων μας. Ο μαγικός κόσμος του χορού αλλάζει τον ψυχικό μας κόσμο, χαρίζει στο σώμα και το πνεύμα μας υγεία και δύναμη και μας εναρμονίζει με τη φύση και το σύμπαν. Μέσα από τις έννοιες του χώρου, χρόνου, φόρμας (μορφής), ρυθμού που μαθαίνουμε στην τέχνη της Τερψιχόρης ξεχνάμε τα καθημερινά μας προβλήματα και άγχη και μαθαίνουμε να αγαπάμε ξανά τον εαυτό μας. Αποκτούμε ευλυγισία και έλεγχο στο σώμα μας, χάνουμε περιττό βάρος, διορθώνουμε προβλήματα της σπονδυλικής στήλης λόγω κακής στάσης. Εκφραζόμαστε μέσω της κίνησης και της μουσικής όπως έκαναν οι πρόγονοί μας για να εκδηλώσουν τους φόβους, τις επιθυμίες και τις θρησκευτικές τους ανάγκες. Επανερχόμαστε, εν ολίγοις στα λεγόμενα του Ellis:

Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ !!!

Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 καταχωρήσεις) Αποτελέσματα:  1 
 
 Σχολή Χορού "Εν χορώ"  Διδάσκουμε:  Χορός:
Η Σχολή Χορού "ΕΝ ΧΟΡΩ" δημιουργήθηκε το 2001 στη Νέα Σμύρνη. Μετά από 20 χρόνια πείρας, σε διάφορες σχολές χορού, δημιουργήσαμε για εσάς τρεις ζεστούς χώρους με προτεραιότητα το χορό και τη ψυχαγωγία !
Latin, Salsa, Argentino Tango, Hip-Hop, Modern, Παραδοσιακούς χορούς, Ballroom, Pilates, Barre a Terre, Dance Aerobic, Oriental - Ενημερωθείτε για τα ατομικά και ομαδικά προγράμματα χορού της σχολής μας στη Νέα Σμύρνη !
Έκφραση, Πάθος, Ζωή, Εκτόνωση, Γυμναστική, Κοινωνικοποίηση ..................
Copyright by News4tech.com & Roomingreece.com