• ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
 • ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Σχολή Χορού Εν Χορώ

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από 12 χρόνια πείρας σε διάφορες σχολές χορού σε Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο, με ποικίλα συστήματα διδασκαλίας και εφαρμογής προγραμμάτων, πήρα την απόφαση να δημιουργήσω κάτι νέο. Κάτι που θα εκφράζει εμένα πρωτίστως, ως δάσκαλο χορού, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου, και φυσικά τον κόσμο, που ερχόμενος θα επενδύσει χρόνο, χρήματα και εμπιστοσύνη.

Η Σχολή Χορού Εν Χορώ δημιουργήθηκε το 2001 στη Νέα Σμύρνη. Με προτεραιότητα πάντα τον χορό αλλά και την ψυχαγωγία φτιάξαμε ένα ζεστό χώρο, όπου όλοι μπορούν να μάθουν να χορεύουν το είδος χορού που επιθυμούν, ανεξαρτήτου ηλικίας και σωματότυπου.

Η συνταγή είναι απλή: Σεβασμός στην ατομικότητα του μαθητή και τους στόχους του.

Με την δική σας στήριξη λοιπόν, από τις αρχές του 2010 είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε και για τον δεύτερο χώρο μας, που λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο πιο εύκολα προσβάσιμος με το τραμ σε σχέση με όμορες περιοχές όπως Παλαιό Φάληρο. Έτσι από όποιο μέρος και αν κατοικείτε μπορείτε να έρθετε εύκολα και να ζήσετε και εσείς τη μαγεία του χορού!

Με εκτίμηση,
Κατράνης Κωνσταντίνος

 

Διδάσκουμε

 
 
 
 
 

Λίγα Λόγια

Η Σχολή Χορού Εν Χορώ λειτουργεί από το 2001 στη Νέα Σμύρνη. Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια πείρας, σε διάφορες σχολές χορού, δημιουργήσαμε για εσάς ένα ζεστό χώρο με προτεραιότητα το χορό και τη ψυχαγωγία.

Στη σχολή μας διδάσκονται Ballroom, Street Latin, Παραδοσιακοί Χοροί, Tango Argentino, Yoga, Pilates, Modern, Barre a Terre, Σύγχρονο, Hip-Hop, Dance Aerobic, Oriental.

Είτε μένετε στη Νέα Σμύρνη είτε σε κάποιον όμορο δήμο, όπως Παλαιό Φάληρο, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τα ατομικά και ομαδικά προγράμματα χορού της σχολής μας στη Νέα Σμύρνη.

FacebookΔείτε στο Χάρτη

Επικοινωνία

 • Σχολή Χορού:
  2ας Μαΐου 8, Νέα Σμύρνη
 • Σταθερό 1:
  210-9323110
 • Σταθερό 2:
  210-9319581
 • Κινητό:
  694 518 9103
 • E-MAIL ADDRESSES:
  info@en-horo.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα εώς Παρασκευή: 10:00 - 22:00
Σάββατο: 10:00 - 17:00

Tags: Σχολές Χορού Νέα Σμύρνη, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΕΝ ΧΟΡΩ Σχoλή Χορού και Έκφρασης Νέα Σμύρνη | Παλαιό Φάληρο