Μουσικοκινητική Αγωγή

Η μουσικοκινητική αγωγή αφορά παιδιά από 3,5 έως 5 ετών.

Μέσα από το μάθημα αυτό το παιδί έρχεται, για πρώτη φορά ίσως, σε επαφή με την έννοια του χρόνου, του χώρου και του ρυθμού.

Γνωρίζει το σώμα του και αποκτά, σταδιακά, τον έλεγχο των μυών του.Μαθαίνει να συνεργάζεται ,κοινωνικοποιείται και αυξάνεται η αυτοπειθαρχία του.

Μέσω του παιχνίδιου δίνεται η ευκαιρία στο παιδί να ξεδιπλώσει την φαντασία του, να εκφραστεί δημιουργικά, να ανακαλύψει και να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, βάζοντας όμως και τα θεμέλια για μια σωστή κινητική ανάπτυξη.
 

Λίγα Λόγια

Η Σχολή Χορού Εν Χορώ λειτουργεί από το 2001 στη Νέα Σμύρνη. Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια πείρας, σε διάφορες σχολές χορού, δημιουργήσαμε για εσάς ένα ζεστό χώρο με προτεραιότητα το χορό και τη ψυχαγωγία.

Στη σχολή μας διδάσκονται Ballroom, Street Latin, Παραδοσιακοί Χοροί, Tango Argentino, Yoga, Pilates, Modern, Barre a Terre, Σύγχρονο, Hip-Hop, Dance Aerobic, Oriental.

Είτε μένετε στη Νέα Σμύρνη είτε σε κάποιον όμορο δήμο, όπως Παλαιό Φάληρο, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τα ατομικά και ομαδικά προγράμματα χορού της σχολής μας στη Νέα Σμύρνη.

FacebookΧορός και ΨυχοθεραπείαΑναρωτιέστε πως συνδυάζονται ΧΟΡΟΣ και ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ; Γνωρίστε την ASTEPBEYOND όπου παρέχονται εναλλακτικές μορφές ψυχοθεραπείας όπως Dance Fusion, Mindfulness, Tango Therapy και Tango Therapy Ζευγαριών

Δείτε στο Χάρτη

Επικοινωνία

 • Σχολή Χορού:
  2ας Μαΐου 8, Νέα Σμύρνη
 • Σταθερό 1:
  210-9323110
 • Σταθερό 2:
  210-9319581
 • Κινητό:
  694 518 9103
 • E-MAIL ADDRESSES:
  info@en-horo.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα εώς Παρασκευή: 10:00 - 23:00
Σάββατο: 10:00 - 20:00
Κυριακή: 11:00 - 19:00

Tags: Σχολές Χορού Νέα Σμύρνη, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΕΝ ΧΟΡΩ Σχoλή Χορού και Έκφρασης Νέα Σμύρνη | Παλαιό Φάληρο