Yoga

HATHA YOGA

Τι είναι η Hatha Yoga?

Η Hatha Yoga βασίζεται σε μια παράδοση περίπου 5000 ετών προερχόμενη από την Ινδία. Είναι η πιο αρχαία επιστήμη της ζωής κι αποτελεί ένα σύστημα υγείας. . Η Hatha Yoga θεωρείται ως η βάση όλων των συστημάτων Γιόγκα που υπάρχουν και είναι κατάλληλη ώστε να μάθει κανείς τις θεμελιώδεις αρχές και τεχνικές της Γιόγκα που θα του καλλιεργήσουν επίγνωση και αυτοέλεγχο. . Αποτελείται από παραδοσιακές Ασάνες (ασκήσεις), αναπνοές, τεχνικές χαλάρωσης, συγκέντρωσης και αποτοξίνωσης, που διδάσκονται σε ειδικές σειρές και στάδια, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα αλλά ταυτόχρονα και απόλυτη ασφάλεια από τραυματισμούς. . Οι ασκήσεις της γίνονται με ήπια ένταση, αργά, σταδιακά και με λεπτομερή αυτοέλεγχο. . Οι τεχνικές της μειώνουν το άγχος, χαλαρώνουν, δυναμώνουν, γυμνάζουν το σώμα ποικιλοτρόπως και συνολικά, ούτως ώστε να βελτιωθεί η ορθοσωμία, αλλά και παθήσεις ή ανισορροπίες του μυοσκελετικού συστήματος. . Βελτιώνουν την υγεία του οργανισμού και ιδίως το Νευρικό, Ορμονικό, Ανοσοποιητικό, Αναπνευστικό και Καρδιαγγειακό σύστημα. . Εξελίσσουν τον μαθητή πέρα από το σωματικό επίπεδο, ώστε να αποκτήσει συναισθηματικό αυτοέλεγχο, αυξημένες διανοητικές ικανότητες και πνευματική ωριμότητα. Κάνοντας γιόγκα αποκτάτε υγιές πνεύμα, ανάλαφρη, θετική και χαρούμενη ψυχική διάθεση. Ταυτόχρονα έχετε ένα υγιές και δυνατό σώμα. Η γιόγκα έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει ακόμα και χρόνιες ασθένειες. Επιπλέον δε, βοηθά ώστε να μην αρρωστήσετε, -εφόσον είναι μέθοδος πρόληψης-, δυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού. Έτσι λοιπόν, αυξάνοντας την ενέργεια, τη ζωτικότητα και την ευεξία σας, μπορείτε να ανταπεξέλθετε καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να είστε πολύ πιο δημιουργικοί. Εν κατακλείδι η Γιόγκα προσφέρει στον άνθρωπο, έναν τρόπο να αναπτύξει την ισορροπία, τον συντονισμό κινήσεων και την εστίαση στο κέντρο βάρους, τόσο στο σώμα, όσο και στο νου. Ανανεώνει, αναζωογονεί, θεραπεύει το σώμα, χαλαρώνοντας τους μύες, λύνοντας τις αρθρώσεις, βελτιώνοντας την ευλυγισία της σπονδυλικής στήλης, τροφοδοτώντας με οξυγόνο το αίμα με την αναπνοή. Το αίμα τροφοδοτώντας με τη σειρά του με οξυγόνο όλα τα εσωτερικά όργανα, συμπεριλαμβανομένων των νεύρων και των αδένων, ρυθμίζει τις λειτουργίες ολόκληρου του οργανισμού.
 

Λίγα Λόγια

Η Σχολή Χορού Εν Χορώ λειτουργεί από το 2001 στη Νέα Σμύρνη. Με προτεραιότητα πάντα στην τέχνη του χορού, φτιάξαμε ένα ζεστό χώρο, όπου όλοι μπορούν να μάθουν να χορεύουν το είδος χορού που επιθυμούν, να εκφράζονται και να ικανοποιούν βαθύτερες ανάγκες σωματικής, πνευματικής, ψυχικής προόδου και ευεξίας.

Στη σχολή μας διδάσκονται Ballroom, Street Latin, Παραδοσιακοί Χοροί, Tango Argentino, Yoga, Pilates, Modern, Barre a Terre, Σύγχρονο, Hip-Hop, Dance Aerobic, Oriental.

Είτε μένετε στη Νέα Σμύρνη είτε σε κάποιον όμορο δήμο, όπως Παλαιό Φάληρο, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τα ατομικά και ομαδικά προγράμματα χορού της σχολής μας στη Νέα Σμύρνη.

FacebookΧορός και ΨυχοθεραπείαΑναρωτιέστε πώς συνδυάζονται ο χορός, η συμβουλευτική, η προσωπική ανάπτυξη και η ψυχοθεραπεία;

Γνωρίστε την A Step Beyond, όπου παρέχονται εναλλακτικά προγράμματα, όπως Mindfulness, NLP, Tangotherapy ζευγαριών και Tangoθεν

Δείτε στο Χάρτη

Επικοινωνία

 • Σχολή Χορού:
  2ας Μαΐου 8, Νέα Σμύρνη
 • Σταθερό 1:
  210-9323110
 • Σταθερό 2:
  210-9319581
 • Κινητό:
  694 518 9103
 • E-MAIL ADDRESSES:
  info@en-horo.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα εώς Παρασκευή: 10:00 - 23:00
Σάββατο: 10:00 - 20:00
Κυριακή: 11:00 - 19:00

Tags: Σχολές Χορού Νέα Σμύρνη, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΕΝ ΧΟΡΩ Σχoλή Χορού και Έκφρασης Νέα Σμύρνη | Παλαιό Φάληρο