Χορογραφίες γάμου

Αναμφίβολα, η ημέρα του γάμου ενός ζευγαριού είναι ένα σημαντικό και μοναδικό γεγονός. Τι καλύτερο, λοιπόν, ο έγγαμος βίος να ξεκινήσει με ένα μουσικό κομμάτι, του οποίου το άκουσμά, οδηγεί στο να σκέφτεται ο ένας τον άλλον. Και τι σημαντικότερο από το να καταφέρει το ζευγάρι να εξωτερικεύσει αυτά τα συναισθήματα, μέσα από την μουσική, την κίνηση, τον χορό …

Για πολλούς, βέβαια, η ιδέα και μόνο του «πρώτου επίσημου χορού» φαντάζει βουνό!!! Η πραγματικότητα, όμως, είναι καλύτερη….

Στη σχολή μας έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το μουσικό κομμάτι που σας εκφράζει ή να μας φέρεται το ΅Ά δικό σαςΆΆ και οι έμπειροι χορογράφοι μας θα δημιουργήσουν μία χορογραφία, η οποία θα είναι στα μέτρα σας, ανάλογα τις δυνατότητές σας και τον χρόνο που έχετε να διαθέσετε.

Και επειδή η πρώτη αυτή νύχτα συνεχίζεται …, μπορείτε να διδαχτείτε χορούς για την υπόλοιπη βραδιά της δεξίωσης, μαζί με τους συγγενείς σας και τους φίλους σας, όπως Ελληνικούς Παραδοσιακούς - Λαϊκούς χορούς, Disco και πολλούς άλλου.

Για να χαρείτε την διαδρομή και την μαγεία αυτού που θα δημιουργηθεί για εσάς, μην το αφήσετε τελευταία στιγμή, ελάτε νωρίτερα !!!
 

Λίγα Λόγια

Η Σχολή Χορού Εν Χορώ λειτουργεί από το 2001 στη Νέα Σμύρνη. Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια πείρας, σε διάφορες σχολές χορού, δημιουργήσαμε για εσάς ένα ζεστό χώρο με προτεραιότητα το χορό και τη ψυχαγωγία.

Στη σχολή μας διδάσκονται Ballroom, Street Latin, Παραδοσιακοί Χοροί, Tango Argentino, Yoga, Pilates, Modern, Barre a Terre, Σύγχρονο, Hip-Hop, Dance Aerobic, Oriental.

Είτε μένετε στη Νέα Σμύρνη είτε σε κάποιον όμορο δήμο, όπως Παλαιό Φάληρο, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τα ατομικά και ομαδικά προγράμματα χορού της σχολής μας στη Νέα Σμύρνη.

FacebookΧορός και ΨυχοθεραπείαΑναρωτιέστε πως συνδυάζονται ΧΟΡΟΣ και ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ; Γνωρίστε την ASTEPBEYOND όπου παρέχονται εναλλακτικές μορφές ψυχοθεραπείας όπως Dance Fusion, Mindfulness, Tango Therapy και Tango Therapy Ζευγαριών

Δείτε στο Χάρτη

Επικοινωνία

 • Σχολή Χορού:
  2ας Μαΐου 8, Νέα Σμύρνη
 • Σταθερό 1:
  210-9323110
 • Σταθερό 2:
  210-9319581
 • Κινητό:
  694 518 9103
 • E-MAIL ADDRESSES:
  info@en-horo.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα εώς Παρασκευή: 10:00 - 23:00
Σάββατο: 10:00 - 20:00
Κυριακή: 11:00 - 19:00

Tags: Σχολές Χορού Νέα Σμύρνη, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΕΝ ΧΟΡΩ Σχoλή Χορού και Έκφρασης Νέα Σμύρνη | Παλαιό Φάληρο